raspituju se o njemu

Priprema li Disney film o Nikoli Tesli?

Foto: New York Hall of Science
Priprema li Disney film o Nikoli Tesli?
26.09.2013.
u 09:14
Ako je vjerovati Matthewu Inmanu, osnivaču internet stranice The Oatmeal, Disneyjev redatelj Brad Bird snimat će novi film 'Tomorrowland' u kojem će zapravo biti riječ o životu Nikole Tesle
Pogledaj originalni članak

Disney priprema film o znanstveniku Nikoli Tesli! Ako je vjerovati Matthewu Inmanu, osnivaču internet stranice The Oatmeal, Disneyjev redatelj Brad Bird snimat će novi film \'Tomorrowland\' u kojem će zapravo biti riječ o životu Nikole Tesle.

Inman je na svom blogu objavio kako je bio na sastanku s poznatim redateljem koji ga je u detalje ispitivao o radu i životu Nikole Tesle s obzirom da je Inman poprilično upoznat s tom temom.

– Prije nekoliko mjeseci dobio sam email iz Disneya da dođem u Burbank kako bi se sa mnom konzultirali o novom filmu TomorrowLand. No, nismo uopće razgovarali o filmu. Pitali su me hrpu pitanja o Nikoli Tesli. Pitali su me što je radio u Coloradu, je li pripadao organizaciji \'Plus Ultra\' i je li bilo moguće da je upoznao Walta Disneyja – napisao je na svom blogu Matthew Inman.

>> Nikolić: Tesla - ni Srbin ni Amerikanac, već građanin svijeta

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.