dar-mar u garešnici

Pripit i bez vozačke pokupio stupiće pa udario u kuću

Foto: JPVP Osijek
Pripit i bez vozačke pokupio stupiće pa udario u kuću
05.04.2012.
u 12:05
Protiv 29-godišnjeg vozača, koji je napravio darmar u Garešnici, bit će podneseni kaznena prijava i optužni prijedlog
Pogledaj originalni članak

Deset tisuća kuna šteta je koju je napravio 28-godišnji vozač Audija slavonskobrodskih registarskih oznaka, koji se u srijedu poslijepodne Garešnicom vozio pripit, pod utjecajem 0,78 promila alkohola u krvi. 

Vozio je, izvijestila je policija,  Ulicom Martina Humljana. Došavši na križanje s Ulicom Petra Svačića zbog prebrze vožnje izgubio je nadzor nad Audijem i u slijetanju s ceste "pokupio" je prometne znakove pa udario u kuću.

Utvrđeno je da mu je vozačka dozvola već prije oduzeta i da je upravljao pod zabranom vožnje. Protiv njega će biti podneseni kaznena prijava i optužni prijedlog

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
liliZG
12:41 05.04.2012.

Ma sve će to tatica platiti......

TO
Toni50
12:45 05.04.2012.

Svezati za nogu veliku kuglu i neka novo sazida tu kuću ! Kao dodatna kazna da mu takove gluposti nepadaju na pamet. Kako se razletio mogao je pobiti 20 ljudi ....