BILA RASPISANA TJERALICA

Pripadnik crnogorske mafije uhićen u Slavonskom Brodu, dosad preživio četiri napada

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL/Ilustracija
Pripadnik crnogorske mafije uhićen u Slavonskom Brodu, dosad preživio četiri napada
22.07.2019.
u 16:05
Crnogorska policija smatra da je Radonjić pripadnik kavačkog klana, koji je posljednjih nekoliko godina u sukobu sa škaljarskim klanom
Pogledaj originalni članak

Miloš Radonjić (33), državljanin Crne Gore, za kojim je Interpol Podgorica raspisao tjeralicu uhićen je koncem prošlog tjedna u jednom hotelu u Slavonskom Brodu, objavile su vijesti.hr.

Prema neslužbenim informacijama uhićen je zbog krivotvorenih dokumenata, a dan kasnije određen mu je istražni zatvor. S obzirom na to da je Crna Gora za njim raspisala tjeralicu, vjerojatno će se tražiti i njegovo izručenje. Crnogorska policija smatra da je Radonjić pripadnik kavačkog klana, koji je posljednjih nekoliko godina u sukobu sa škaljarskim klanom.

Rat ta dva kriminalna klana posljednjih je godina odnio više od 30 života, a zavađeni pripadnici klanova ubijali su se po Srbiji, Crnoj Gorili, ali i u Austriji.

Radonjić je do sada preživio četiri napada, a posljednji prije godinu u Kotoru kada su pred zgradom u kojoj mu žive roditelji, na njega pucala dvojica napadača. Tom je prigodom prošao bez ozljeda, a u jednom ranijem napadu bio je teško ranjen.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.