Dan za pamćenje

"Prijetili su prekidom svadbe ako ne platim odmah!"

Foto: Arhiva VL
'vjencanje ilustracija brak'
Foto: ''
'necujam2_nnn_unu_030910'
Foto: ''
'necujam1_nnn_unu_030910'
Foto: 'Tino Juric'
'dalmacija...solta...310108 pristanise Rogac Snimio:Tino Juric'
03.09.2010.
u 22:00
Tijekom svađe bio je nazočan i mladić ispod čije se majice nazirao pištolj, dodaje mladenkin otac kojeg oglas nije umirio.
Pogledaj originalni članak

Nenad Parunov iz Rogača vjenčanje svoje kćeri Ines s njezinim odabranikom Denisom Kalebićem pamtit će, tvrdi, po uvredama, prijetnjama i svađi sa zakupcima restorana u apartmanskom naselju u Nečujmu.

Ni današnji nesvakidašnji oglas u novinama kojim su se Šolta hoteli ispričali obiteljima Parunov i Kalebić “oca od spože” nije umirio.

Htjeli su me zastrašiti
– Pir smo dogovorili u veljači i potpisali ugovor s Šolta hotelima. No oni su restoran dali u zakup Ivanu i Marini Bačak koji su se obvezali odraditi i našu svadbenu večeru. Bili smo na dogovoru i sve se činilo u redu – kaže Parunov.

Problemi su počeli odmah nakon predjela – pršuta i sira – kada su ga pozvali.

– Odmah su tražili novac. Rekao sam da ćemo platiti kako je uobičajeno, na kraju. Svađa je trajala 15-ak minuta. S njima je bio momak u kratkim hlačama i majici na “špaline”.

Kad se okrenuo, bočno sam vidio obris pištolja ispod majice. Ne znam jesu li me to htjeli zastrašiti ili je bio naoružan – kaže Nenad.

Prijetili su mu, dodaje, da će isključiti struju i prekinuti svadbeno veselje.

– Nisam imao izbora već sam pozvao mladoženjina oca, skupili smo novce i platili odmah.

Dao sam sve od sebe da mladenci ne zapaze što se događa. Kći do zadnjeg trenutka nije ništa znala, ali mladoženja je shvatio – kaže Nenad.

Imali smo što vidjeti
Večer je tekla uobičajeno, za glazbu Parunov ima samo riječi hvale, ali za hranu tvrdi da je bila očajna.

– Hladna i masna janjetina, sve loše i neukusno, užasna spiza! – tvrdi.

U pet ujutro nestalo je struje, 130 uzvanika otišlo je kućama, a Parunov se sa zakupcima dogovorio da će doći po kolače i naknadno ih podijeliti uzvanicima.

– Došao sam za dan i pol i imao što vidjeti, nije bilo ničega, osim dvije litre našega vina. Torte, krokanti, suhi kolači, svi kolači koji su ostali, sve je nestalo. Bez objašnjenja – tvrdi Nenad.

Isprika ga je, iznenadila, jer se nikome nije žalio, ali ona ništa ne mijenja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

CA
cannibal
22:21 03.09.2010.

odlična promocija za hotel i nečujam. dobro da su to objavili, a slijedeće godine žena je htjela da idemo tamo. neka, hvala lijepo

VI
vidimškoj
22:25 03.09.2010.

Šolta je lipi otok i idealan za godišnji odmor i nemojte odustat od ideje da ga posjetite. Ali ovakvih budaletina nemate u ostalim gradovima i mistima Lipe naše.

TE
Testera
22:19 03.09.2010.

Balkan, dobro da se nisu pobili na vjenčanju.