stjepan brdarić

Prijavio se na policiju i nije se vratio doma

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
igor loborec
Foto: ''
stjepan brdaric,portal
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
policija,policijski auto
23.05.2013.
u 14:42
Stjepan Brdarić vratio se kući u ranim jutarnjim satima, nakon čega nije dugo bio sa suprugom nego je odmah otišao u postaju
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u srijedu ujutro napisao oproštajno pismo, uzeo pištolj i otišao od kuće, Stjepan Brdarić (55) se u četvrtak rano ujutro vratio kući, nakon čega je otišao u policijsku postaju u Samoboru. Brdarić, koji je kao vozač kamioneta uz Igora Loborca (26) optužen za smrt Patrika Puljića (8) i njegova oca Darija (36) koji su poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći na zagrebačkim Sveticama u prosincu prošle godine, u srijedu ujutro trebao se pojaviti na Općinskom kaznenom sudu, ali ondje nije došao.

- Ništa nije upućivalo na to da bi mogao pobjeći od kuće, mislila sam da ide na sud, a nakon što se ondje nije pojavio i kada sam pronašla oproštajno pismo pomislila sam da se dogodilo ono najgore. Sva sreća, u četvrtak ujutro je došao doma, doručkovao i otišao u policiju. Tamo je boravio oko pet minuta, no nakon prijave ponovo se nije vratio doma.

Zabrinuta supruga Stjepana Brdarića u kontakt s njim stupila je u četvrtak kasno poslijepodne kada joj je napokon odgovorio na poziv.

- Nakon ispitivanja sam otišao kod prijatelja, nemoj se ništa brinuti, kasnije ću doći kući - kratko joj je rekao preko mobitela.

Tužiteljstvo je za Brdarića predložilo kaznu zatvora u trajanju od dvije godine.

>>Nestao vozač optužen za smrt oca i sina na nogostupu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.