LAŽNA PRIJAVA

Prijavili svoju kćer zbog zlostavljanja unuke, no pokazalo se da su sve - izmislili

Foto: Pixabay
Prijavili svoju kćer zbog zlostavljanja unuke, no pokazalo se da su sve - izmislili
17.05.2021.
u 22:12
Muškarca (66) se tereti da je u svibnju 2018. godine podnio kaznenu prijavu protiv svoje kćeri zbog povrede djetetovih prava
Pogledaj originalni članak

Otac i majka optužili su svoju kćer da je zanemarivala i zlostavljala svoje dijete, njihovu unuku, no sad će oni odgovarati zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela i davanja lažnog iskaza.

Muškarca (66) se tereti da je u svibnju 2018. godine podnio kaznenu prijavu protiv svoje kćeri zbog povrede djetetovih prava. Naveo je da nije vodila brigu o svojoj maloljetnoj kćeri i da je njegovu unuku verbalno i fizički zlostavljala.

Te je navode ponovio u listopadu 2018. godine, pa je ispitan kao svjedok u postupku pred državnim odvjetništvom, iako je znao da sve što je rekao nije istina jer je zapravo sve - izmislio.

Okrivljenu 62-godišnjakinju pak se tereti da je u rujnu 2018. godine kao svjedokinja u istom postupku opisala razne oblike verbalnog i fizičkog zlostavljanja koje je počinila njezina kći, iako je i ona znala da to nije istina, tvrde u Općinskom državnom odvjetništvu koje je podiglo optužnicu protiv njih. 

 

Koktelima možete pojačati imunitet: Donosimo jednostavne recepte!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
sanikol
08:22 18.05.2021.

A što komentirati kada nedostaje barem polovina članka.