vozač ozlijeđen

Puknula guma pa se prevrnuo kamion pun papira

Foto: Željko Gašparović
kamion,prevrnuo se
Foto: Željko Gašparović
kamion,prevrnuo se
Foto: Željko Gašparović
kamion,prevrnuo se
Foto: Željko Gašparović
kamion,prevrnuo se
22.08.2014.
u 13:54
Šleper se jutros prevrnuo na dijelu prometnice između Kutine i Novske
Pogledaj originalni članak

Tijekom dopodneva podignut je i s južnog kolnog traka autoceste A3 uklonjen kamion šleper koji se jutros prevrnuo na dijelu prometnice između Kutine i Novske.

Prema iskazu vozača kamiona bugarskih registracijskih oznaka, koji je prevozio role papira, do prevrtanja je došlo nakon puknuća gume na vozilu. Kamion se nakon toga prevrnuo na bok i odsklizao na metalnu elastičnu ogradu koja dijeli smjerove na auto cesti. Vozač je u prevrtanju zadobio lakše tjelesne ozljede, a nitko drugi u ovoj nezgodi nije stradao.

Prikolica i kamion uspravljeni su uz pomoć mehanizacije i novljanskih vatrogasaca. Za vrijeme intervencije promet tim dijelom A3 odvijao se otežano zaustavnim trakom.

>>Biciklist lakše ozlijeđen nakon pada s bicikla

>>Prebrzo vozili - jedan bez vozačke, drugi pijan

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.