PRAVOMOĆNO OSUĐEN

Prevozio ilegalce, bježao policiji pa skočio u kanjon Korane. Dobio pet i pol godina zatvora

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL / Ilustracija
Prevozio ilegalce, bježao policiji pa skočio u kanjon Korane. Dobio pet i pol godina zatvora
20.06.2019.
u 10:28
Tijekom vožnje je iskočio iz vozila kojim je upravljao, te nastavio trčati prema kanjonu rijeke Korane gdje je s visine od 27,5 metara skočio u kanjon rijeke
Pogledaj originalni članak

Državljanin Srbije (51) pravomoćno je osuđen na pet i pol godina zatvora zbog krijumčarenja ljudi i prisile prema policajcima, izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću, ne navodeći njegov identitet. Teretio se da je 15. kolovoza 2018. u 17.10 u Prijeboju kod Plitvičkih Jezera u teretnom vozilu marke Fiat Ducato prevozio 24 državljana Pakistana, Afganistana, Sirije i Irana. Stranci su prethodno ilegalno iz BiH ušli u Hrvatsku.

Policija je zaustavila 51-godišnjaka, no on je prvo stao, a zatim ponovo pokrenuo vozilo i krenuo prema Vagancu, pri čemu je udario u policijsko vozilo. Jedan od policajaca je krenuo za njim i pretakao ga, a 51-godišnjak ga je kombijem udario u stražnji dio službenog vozila. Nastavio se voziti do Drežnik Grada gdje je skrenuo na prilaznu cestu.

Tijekom vožnje je iskočio iz vozila kojim je upravljao, te nastavio trčati prema kanjonu rijeke Korane gdje je s visine od 27,5 metara skočio u kanjon rijeke. Teretno vozilo se, u kojem je prevozio osobe bez sjedala, sigurnosnih pojaseva, prozora i ventilacije, zaustavilo udarcem prednjeg dijela u kameno uzvišenje.

Video: Migranti izletjeli iz kamiona kod Šibenika

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.