Kandidat za župana

Prepoznajete li ga? Pogodite koji političar je beba na fotografijama!

Foto: Damirkajin.hr
Damir Kajin beba
Foto: Damirkajin.hr
Damir Kajin u djetinjstvu (1)
Foto: Damirkajin.hr
Damir Kajin u djetinjstvu (1)
16.05.2013.
u 15:31
Kandidat za župana na svojoj službenoj stanici iznad biografije stavio je fotografije iz svih razdoblja svog života pa tako možemo vidjeti i kako je izgledao kao beba 1962. godine.
Pogledaj originalni članak

Kandidat za istarskog župana Damir Kajin na svojoj službenoj stanici iznad biografije stavio je fotografije iz svih razdoblja svog života pa tako možemo vidjeti i kako je izgledao kao beba 1962. godine.

Na tri fotografije na početku fotoalbuma može se vidjeti maleni Damir Kajin kako leži sam na krevetu, a potom i sa svojom braćom. U nastavku fotogalerije može se vidjeti kako je kandidat za župana stranaka SDP, HSU, HSLS, SDSS i SDA izgledao u dječačkim danima, pa u vrijeme dok je služio JNA pa u Hrvatskoj vojsci 1995. godine te tijekom svoje političke karijere. Sa javnošću je podijelio i fotografije svog vjenčanja.

U biografiji, koja je pisana u trećem licu, piše da je Kajin mobiliziran u akciji Oluja te da kao političar \"poprilično iskače iz konvencionalnih političkih okvira jer beskompromisno i jasno daje do znanja da ne tolerira nepravdu i da se ne boji istine\".

\"Od svojih prvih dana u politici Damir Frane Kajin zalaže se za decentralizaciju Hrvatske koja bi s vremenom Istri omogućila dobivanje statusa autonomne pokrajine što bi za njega bilo prirodno rješenje problema prevelikog odljeva novca iz Istre\", piše u biografiji kandidata za župana koji se nada da će u Istri na lokalnim izborima pobijediti svoju bivšu stranku IDS.

>>\'Kajinom ne upravljam niti ja, niti stranka, to je njegova prednost\'

>>\'Molim vas. Nije Kajin Jakovčić pa da napušta SDP\'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.