Neoprezna vožnja

Preminuo vozač koji se s traktorom prevrnuo nedaleko od Daruvara

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Preminuo vozač koji se s traktorom prevrnuo nedaleko od Daruvara
31.07.2013.
u 13:05
Vozač je ispao kada se traktor prevrnuo. Vozilo mu je nanijelo teške ozlijede zbog kojih je preminuo u KBC Dubrava
Pogledaj originalni članak

Samo nekoliko dana nakon što je policija traktoristima izdala upozorenje zbog učestalih stradavanja u nesrećama u kojima su sudjelovali traktori, ponovno je jedna osoba na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije izgubila život pod traktorom.

Naime, od posljedica nesreće u KBC-u Dubrava preminuo je 56-godišnji A.M. iz Daruvarskog Brestovca. On je jučer oko 13 sati upravljao neregistriranim traktorom marke "Rakovica" kroz nenaseljeni dio između Daruvarskog Brestovca i Pehovca, nedaleko od Daruvara. Policija navodi kako nije prilagodio brzinu vozeći nizbrdo, desnim kotačima zahvatio je bankinu i izgubio nadzor nad upravljačem.

Prešao je na lijevu stranu kolnika te sletio u putni jarak. Vozač je ispao kada se traktor prevrnuo. Vozilo mu je nanijelo teške ozlijede zbog kojih je preminuo u KBC Dubrava. Vozač traktora je šesta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području PU bjelovarsko-bilogorske, odnosno četvrta u samo mjesec dana.

>> Traktorist se prevrnuo na cesti i preminuo na putu do bolnice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.