TRAŽE POČINITELJE

Preminuo migrant koji je u četvrtak izboden na parkingu shopping centra kod Sarajeva

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Preminuo migrant koji je u četvrtak izboden na parkingu shopping centra kod Sarajeva
11.06.2021.
u 10:16
Policija traga za počiniteljima koji su pobjegli s mjesta zločina, a pripadnici kriminalističke policije obavili su očevid
Pogledaj originalni članak

Preminuo je migrant koji je i četvrtak navečer izboden u obračunu nedaleko od Sarajeva, izvijestili su u petak iz MUP-a Sarajevske županije.

U sukobu u kojemu je sudjelovalo više osoba u četvrtak oko 20.00 sati na parkingu tržnog centra u općini Vogošća jedan migrant zadobio je ubodne ozljede. Brzo je na lice mjesta stiglo vozilo hitne pomoći, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti i on je preminuo.

Policija traga za počiniteljima koji su pobjegli s mjesta zločina, a pripadnici kriminalističke policije obavili su očevid.

Broj migranata u Bosni i Hercegovini opada posljednjih mjeseci, a najveći broj njih i dalje se nalazi u okolici Sarajeva, odnosno Bihaća na sjeverozapadnom dijelu zemlje odakle pokušavaju ilegalno prijeći u Hrvatsku i nastaviti dalje prema zemljama Europske unije.

Do prije nekoliko mjeseci vlasti BiH su procjenjivale da se zemlji nalazi između 5.000 i 7.000 migranata.

VIDEO Profesorici iz Zadra netko je u učionici ulio dezinficijens u bocu s vodom: Odmah je zatražila liječničku pomoć!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.