SISAK

Preminula žena stradala 28. prosinca u prometnoj nesreći

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Preminula žena stradala 28. prosinca u prometnoj nesreći
04.01.2019.
u 14:39
Prometnu je nesreću skrivio 43-godišnji vozač osobnog automobila
Pogledaj originalni članak

U sisačkoj bolnici je danas (petak) preminula 56-godišnja žena, teško stradala 28. prosinca 2018. godine u Lekeniku, u prometnoj nesreći koju je skrivio 43-godišnji vozač osobnog automobila.

Podsjetimo, u petak, 28. prosinca oko 17 sati, u Turopoljskoj ulici u Lekeniku, upravljajući osobnim automobilom sisačkih registracija 43-godišnji vozač je prilikom obilaženja dviju pješakinja koje su se u istom smjeru kretale uz rub kolnika, prednjim dijelom vozila udario u jednu od njih, staru 56 godina. Od siline udara pješakinja je odbačena na prednji dio vozila te u odvodni kanal. Prevezena je u sisačku bolnicu gdje je od  ozljeda danas preminula. 

>> Pogledajte video - Prometna nesreća na magistrali

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.