Isprike građanima

Premijer: Uprskali smo! Nije nam to trebalo! Pogriješili smo!

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Premijer: Uprskali smo! Nije nam to trebalo! Pogriješili smo!
05.03.2013.
u 13:54
– Ispričavam se biračima i građanima – danas je u Petrinji razloge i isprike redao predsjednik SDP-a Zoran Milanović u vezi s kašnjenjem objave financijskog stranačkog izvješća za 2012. godinu.
Pogledaj originalni članak

– Uprskali smo! Nije nam to trebalo! Pogriješili smo! Došlo je do nesporazuma! Ispričavam se biračima i građanima – danas je u Petrinji razloge i isprike redao predsjednik SDP-a Zoran Milanović u vezi s kašnjenjem objave financijskog stranačkog izvješća za 2012. godinu.

Ponovio je jučerašnje objašnjenje da je jedini razlog što je odgovorna administrativna djelatnica hitno završila u bolnici.

Milanović smatra da prekršaj zakona nije kazneno djelo nego administrativni propust, za koji bi bilo dobro da se može platiti prema broju dana kašnjenja s objavom izvješća.

O najnovijem slučaju građevinskog zemljišta u Istri koje se povezuje s ministrom turizma, predsjednik Vlade kazao je da je ujutro razgovarao s Veljkom Ostojićem i očekuje daljnja objašnjenja jer o nizu detalja nema sve podatke.

– Vjerujem koalicijskom partneru IDS-u i ministru osobno, ovo su njegove privatne stvari – rekao je Milanović.

>>I DIP prijavio SDP DORH-u, prijeti im novčana kazna

>>SDP priznao da je lagao, Opačić: Neke informacije nisu bile točne

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 72

ZJ
zjerko44
22:45 06.03.2013.

dobro je trenirat treba bit spreman na sve nek pokusa skocit iz aviona bez padobrana pa nek se kasnije ispricava

AN
ANM
14:59 05.03.2013.

Sva sreća da smo smanjili plaće 3% sad nebi imali za kaznu !

DR
drugPlenky
18:14 05.03.2013.

Za ovo branit moraš imat dooobar stomak