'Kušao sam malo vina'

Prekršajna prijava županu Šišljagiću jer je "napuhao" 0,71

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Prekršajna prijava županu Šišljagiću jer je "napuhao" 0,71
23.10.2014.
u 15:38
Kada je krenuo preparkirati automobil u osječkoj Tvrđi, policija je pod rotacijom zaustavila osječko-baranjskog župana dr. Vladimira Šišljagića
Pogledaj originalni članak

Kada je krenuo preparkirati automobil u osječkoj Tvrđi, policija je pod rotacijom zaustavila osječko-baranjskog župana dr. Vladimira Šišljagića.

Zaustavio se, kaže, a policija ga je zamolila da se podvrgne alkotestu.Tom mu je prilikom, kako je sam rekao, izmjereno 0,71 promila alkohola u krvi.

– Bio sam na "Večeri vina i umjetnosti" koju organizira Osječko-baranjska županija i tamo sam kušao malo vina. Krenuo sam preparkirati automobil i zaustavila me je policija – priča Šišljagić kojemu slijedi prekršajna prijava zbog "napuhanih" promila. Sličnih prekršaja do sada, napominje, nije imao.

>> Vozio bicikl po Osijeku sa 3,45 promila alkohola

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
16:43 23.10.2014.

nije ni čudo da smo još u recesiji... ništa nesmijemo ili ne možemo potrošiti ... a proizvodnja trpi...

TH
thekurcula
15:49 24.10.2014.

Da, ali ovo je smešno! Ovde očigledno politički protivnici zloupotrebljavaju policiju za svoje političke igre. Dobro, imao je preko 0,5, napiši mu prijavu, odredi novčanu kaznu, i gotovo. Ali očigledno to nije bio cilj. Cilj je politička diskvalifikacija. U redu, Tako funkcioniše demokratija ali se nikako ne bi smelo dogoditi da pojedine političke partije mogu koristiti policiju za svoje operativne političke marifetluke.