Sve manje nade

Prekidaju potragu za Miškićem i drugim pomorcima: 'Tri dana nismo našli novo tijelo'

Foto: Bourbon Offshore
Prekidaju potragu za Miškićem i drugim pomorcima: 'Tri dana nismo našli novo tijelo'
04.10.2019.
u 23:17
Nakon tjedan dana potrage, vrijeme za preživljavanje čovjeka na moru, čak i opremljenog, uvelike je premašeno, rekao je direktor tvrtke Cross Antila Gvajane
Pogledaj originalni članak

Vlasti Martiniquea objavile su kako se prekida potraga za pomorcima nestalima nakon nesreće broda Bourbon Rhode, među kojima je i Šibenčanin Dino Miškić, koji je upravljao brodom.

- Nakon tjedan dana potrage, vrijeme za preživljavanje čovjeka na moru, čak i opremljenog, uvelike je premašeno. Od 1. listopada nije se moglo naći novo tijelo - rekao je Philippe Bricquer, direktor tvrtke Cross Antila Gvajana, prenosi portal Le Marin.

- Sada ćemo emitirati EGC poruke brodovima koji prelaze zonu potonuća. Na njima je da postave prilagođeni sat i da nam pošalju bilo koji novi element - dodao je.

U potrazi su sudjelovali 12 trgovačkih brodova, nadzorna fregata te francuski i američki zrakoplovi.

Brod registriran u Luksemburgu potonuo je uslijed uragana 26. rujna. Troje je članova posade, četvero ih je preminulo, a sedmero ih se vodi kao nestalo.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CR
CroZrakomlatNo1
08:20 05.10.2019.

U svjetu je daleko najveci % osoba u odnosu na cjelu naciju, na odgovirnim pozicijama bas Croata! I tako se manifestira Božja odluka, da je Bog sebi ( nakon izdaje židova) izabrao povijestni i nebeski Cro narod za svoj narod!!!! Sva najveca plovila na svjetu imaju za kapitana ili u posadi na najodgovorijim mjestima pripadnike od Boga izabranog naroda!!!

Avatar EtTore
EtTore
14:00 05.10.2019.

Amin