Predstavnik Kosova

Pregovore s Beogradom najvjerojatnije će predvoditi Thaci

Foto: AFP/PIXSELL
Pregovore s Beogradom najvjerojatnije će predvoditi Thaci
29.09.2012.
u 19:45
Visoki kosovski dužnosnici su najavili kako predsjednica Kosova Atifete Jahjaga neće predvoditi kosovsko izaslanstvo i "ni na koji način neće biti uključena u dijalog i neće biti dio ekipe koja će razgovore koordinirati".
Pogledaj originalni članak

Razgovore na političkoj razini Prištine i Beograda sa kosovske strane najvjerojatnije će predvoditi premijer Kosova Hashim Thaci, doznaje agencija Beta pozivajući se na prištinske medije. Visoki kosovski dužnosnici su najavili kako predsjednica Kosova Atifete Jahjaga neće predvoditi kosovsko izaslanstvo i \"ni na koji način neće biti uključena u dijalog i neće biti dio ekipe koja će razgovore koordinirati\". Zamjenik premijera Kosova, Hajredin Kuči je rekao kako Vlada Kosova nije odredila glavnog pregovarača i to će ovisiti od toga tko će biti na čelu beogradske ekipe.

- Međutim, ako se odluči da dijalog bude na razini premijera, onda premijer Thacii neće pobječi od političke, institucionalne i ljudske odgovornosti - pojasnio je kosovski vicepremijer dodajući kako je \"i dio međunarodnog faktora utjecao na odluku predsjednice Kosova da ostane izvan dijaloga\". (mf VLM)

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.