varale umirovljenike

Predstavljale su se kao medicinsko osoblje i nudile im masažu. Jedna bi masirala i odvraćala pažnju,a druga bi im za to vrijeme krala novac.

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Završena drama u Sisku, mladić koji je prijetio bombom uhićen je
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Policija ispred stana Dragana Kovačevića u Ban centru
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Zbog potrage za ubojicom policija blokirala sve prilaze gradu
30.04.2021.
u 11:30
Sisačka policija priopćila je da je uhitila i predala pritvorskom nadzorniku dvije lažne maserke koje su na sisačkom području osobama starije životne dobi krale novac, i protiv njih je podnesena kaznena prijava.
Pogledaj originalni članak

Policijska uprava sisačko-moslavačke izvijestila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakinjom i 45-godišnjakinjom osumnjičenima za kaznena djela teške krađe.

Ustanovljeno je da su one 13. kolovoza prošle godine, u Ulici Andrije Hebranga u Sisku, ušle u stan 85-godišnjaka, predstavile se kao prodavačice medicinske opreme, ponudile mu uslugu masaže te mu zatim odvratile pažnju i ukrale novac.

Nadalje, 26. ožujka, u sisačkoj Ulici Kneza Branimira došle su u stan 79-godišnjakinje, predstavile se kao medicinsko osoblje i ponudile joj masažu. Dok je jedna masirala ženu, druga joj je iz ormara ukrala novac.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene su predane pritvorskom nadzorniku, a  kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.