Najtraženiji bjegunac u BiH

Predao se osumnjičeni za ubojstvo banjalučkog biznismena

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Predao se osumnjičeni za ubojstvo banjalučkog biznismena
13.06.2019.
u 06:50
Đukanović se nalazio u bijegu od 22. travnja kada je ubijen banjalučki biznismen Slaviša Krunić i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović
Pogledaj originalni članak

Benedi Đukanović, osumnjičen za ubojstvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, u srijedu navečer predao se Policijskoj stanici Ilidža. Potom je predan pod nazdor MUP-u RS, potvrđeno je za Avaz.ba iz Operativnog centra MUP-a KS.

Đukanović se nalazio u bijegu od 22. travnja kada je ubijen banjalučki biznismen Slaviša Krunić i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović. Tom prilikom je stradao i jedan od napadača Željko Kovačević. Obdukcijom je utvrđeno da je u Krunićevu glavu ispucano više metaka, dok je Pavlović zadobio ozlijede u prsnom košu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Croatino
Croatino
08:27 13.06.2019.

Dodik ne oprasta, znaci ili si za njega ili protiv njega. RS je Banana-drzava kao i Srbija, ako si protiv vlasti, metak u celo

DU
Deleted user
12:41 13.06.2019.

@Croatino, tako si blizu istine no oni radije pucaju u zatiljak.