Ispovijest supruge

Pred djecom je prijetio da će se objesiti. U smrt je poveo i sina

Foto: Ivica Beti/VLM
Pred djecom je prijetio da će se objesiti. U smrt je poveo i sina
02.01.2013.
u 19:29
Supruga mu je to jutro, kad su se ponovno posvađali, navodno rekla da će ga ostaviti i zatražiti razvod ako se ne promijeni.
Pogledaj originalni članak

Više nego jednom u posljednje je vrijeme govorio da će se objesiti. Čak i pred djecom. Kad sam ga jednom pitala zašto to onda i ne napravi, rekao je da mu je žao djece, da ih ne želi ostaviti jer ih treba othraniti i podići na noge. Nije imao snage i savjesti to učiniti, a sad je u smrt poveo i sina, ispričala nam je T. Š., supruga M.Š. koji je u ponedjeljak u štaglju iza kuće u selu pored Čakovca objesio dvogodišnjeg sina, a potom presudio i sam sebi.

Supruga kaže da su se najviše svađali zbog spolnih odnosa. Kad bi ih odbijala, optuživao bi je da ga više ne voli. To je, tvrdi ona, bio i povod za svađu u ponedjeljak ujutro u iznajmljenom stanu u Čakovcu, u koji su se preselili prije mjesec dana kako bi bili što bliže Nedelišću i Pušćinama, u kojima su radili na određeno, ona kao konobarica, a on kao limar. Djecu je preko tjedna čuvala njezina majka, a preko vikenda i na blagdane bila su s njima.

– To jutro na Staru godinu tražio je da imamo spolni odnos, na što nisam pristala jer su djeca bila s nama. Jako se naljutio. Oko 12.30 sati htio je sina i kćer odvesti na dječje igralište, no mala nije htjela ići, pa su otišli samo njih dvojica – kazala je.

Oko 17 sati doznala je što se dogodilo. Suprug joj je navodno u ponedjeljak ostavio oproštajno pismo, no u policiji kažu da pisma nema. Napisao joj je samo jednu kratku rečenicu. Supruga mu je to jutro, kad su se ponovno posvađali, navodno rekla da će ga ostaviti i zatražiti razvod ako se ne promijeni.

>>Kći se spasila jer nije htjela s ocem proslaviti Novu godinu

>>Tragedija kod Čakovca: Otac (25) objesio dvogodišnje dijete pa sebe

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Bud Humski
Bud Humski
20:50 02.01.2013.

Iz ovoga sto supruga govori, jasno je samo da mu je ona uskracivala seksualne odnose. Trazila je od njega da se promijeni ali ni jednom rijecju nije spomenula sto je to njezin suprug cinio pogresno.