Zaprešić

Poznatom dobrotvoru potres uništio stan: 'Pomozite im, sin je nedavno prebolio težak karcinom'

Potres uništio zgrade u Zaprešiću
Potres uništio zgrade u Zaprešiću
Potres uništio zgrade u Zaprešiću
Potres uništio zgrade u Zaprešiću
Potres uništio zgrade u Zaprešiću
Potres uništio zgrade u Zaprešiću
Potres uništio zgrade u Zaprešiću
01.01.2021.
u 12:41
- Mnogi me pitaju za direktan račun mog Zlatka Mikleca koji je ostao bez stana u potresu sa suprugom i dva sina sa posebnim potrebama, napisao je korisnik na Facebooku.
Pogledaj originalni članak

Nedavni potres kod Petrinje prouzročio je oštećenje četiriju zgrada na Trgu žrtava fašizma u središtu Zaprešića iz kojih je iseljena 71 obitelj. Većina njih smjestila se kod rodbine i prijatelja, a dio ih je zbrinut u Pansionu Gec u obližnjem Ivancu Bistranskom.  

Posebno je pogođena ova obitelj Zlatka Mikleca, inače poznatog dobrotvora i stalnog volontera. 

- Mnogi me pitaju za direktan račun mog Zlatka Mikleca koji je ostao bez stana u potresu sa suprugom i dva sina sa posebnim potrebama. Jedan od njih je nedavno prebolio težak oblik karcinoma. Znam da je svima skupa napeto s lovom, ali ovo vam je bolje ulaganje od noktiju ili trepavica za Božić - napisao je jedan korisnik na Facebooku te objavio podatke za sve one koji žele pomoći:

- Znači Banka Kovanica Zlatko Miklec. IBAN multivalutni - HR8441330063200190828. Obavezno napisati Humanitarna pomoć da fina ne uzme dio - naveo je korisnik.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Smrekovac
Smrekovac
14:12 01.01.2021.

to n ije stan....to je rupa.....ni tapeta na zidovima nema....