NOVA ŠEFICA

Pozitivna Slovenija predložila Alenku Bratušek za mandatarku

Foto: Saša Despot/Žurnal24/PIXSELL
Pozitivna Slovenija predložila Alenku Bratušek za mandatarku
22.02.2013.
u 14:02
PS je stranka koja trenutno drži najviše mjesta u slovenskom parlamentu, 28 od 90
Pogledaj originalni članak

Pozitivna Slovenija predložila je svoju šeficu Alenku Bratušek za mandatarku za sastav prijelazne slovenske vlade, javljaju slovenski mediji. PS, stranka lijevog centra, trenutno drži najviše mjesta u slovenskom parlamentu, 28 od 90.

Bratušek je rekla da će već danas početi razgovore o programu nove vlade s Građanskom listom (DL), Demokratskom strankom umirovljenika (DESUS) i Socijalnim demokratima (SD), strankama koje je načelno podržavaju u cilju da se sadašnjem premijeru Janezu Janši, čelniku konzervativne Slovenske demokratske stranke, izglasa nepovjerenje.

Bratušek je vodstvo PS-a preuzela jučer, nakon što je dotadašnji predsjednik Zoran Janković privremeno napustio položaj zbog korupcijskog skandala. Upravo je to bio uvjet koji su postavili DL, DESUS i SD.

>> Uspon i pad ljubljanskog gradonačelnika Jankovića

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.