afera zagorje

Pozdrav Remetincu: Čehok i ekipa na slobodi

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
ivan čehok (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
ivan čehok (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
ivan čehok (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
ivan čehok (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
ivan čehok (1)
14.03.2013.
u 11:06
Horvat i Čehok privedeni su sredinom siječnja, zajedno s Bunićem i bivšim varaždinskim pročelnikom za prostorno uređenje Stankom Vitezom
Pogledaj originalni članak

Predsjednik uprave Zagorje-Tehnobetona Miroslav Bunić na prijedlog USKOK-a pušten je iz istražnog zatvora jer su ispitani svi svjedoci u odnosu na njega, a na slobodu su poslijepodne izašli i bivši varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok te njegov zamjenik Zlatko Horvat.

– U odnosu na njih, također su ispitani svi svjedoci i USKOK je dao prijedlog za puštanje iz zatvora. Procedura je sada u tijeku, ali vjerujem da bi u nekoliko sati mogli biti pušteni – potvrdio nam je prije izlaska glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić.

Podsjetimo, Horvat i Čehok privedeni su sredinom siječnja, zajedno s Bunićem i bivšim varaždinskim pročelnikom za prostorno uređenje Stankom Vitezom, kada je pokrenuta istraga zbog “osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti te primanja i davanja mita”.

Vitez je iz zatvora pušten još prije mjesec dana.

>> Bunić izlazi iz zatvora uz četiri milijuna kuna jamčevine

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.