POLICIJA OBAVLJA OČEVIDE

Požar u stanu izbio zbog eksplozije sušilice rublja, uzrok požara kuće još se utvrđuje

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Požar u stanu izbio zbog eksplozije sušilice rublja, uzrok požara kuće još se utvrđuje
20.05.2021.
u 13:58
Zbog požara su i stanari zgrade na kratko vrijeme bili evakuirani
Pogledaj originalni članak

Eksplozija sušilice rublja, uzrok je požara koji je 19. svibnja u 20.30 izbio u stanu na Bolničkoj cesti, priopćila je zagrebačka policija, nakon što je provela očevid.

Stan je u vlasništvu 35-godišnjaka, koji je u požaru ozlijeđen, te mu je pomoć ukazana u KB Sveti Duh. Zbog požara su i stanari zgrade na kratko vrijeme bili evakuirani, a kolika je šteta još nije utvrđeno.

A što je uzrok požara koji je 19. svibnja oko 13 sati izbio u kući u Ulici Dol na području Krašića. Požar je izbio u kući 90-godišnjakinje koja je u tom požaru ozlijeđena pa joj je pomoć ukazana u Općoj bolnici Karlovac. Očevid će se obaviti naknadno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IJ
istina_____jako____boli
19:44 20.05.2021.

To su one kombinirane susilice zajedno sa vesmasinom, pa kad se na pranje stavi odjeca zasicena uljima i mastima, dolazi do eksplozivnih isparenja koja lako eklplodiranju kad se upali grijac u susilici.