oko 21 sat

Požar na Čiovu ugašen, vatrogasac lakše ozlijeđen

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Požar na Čiovu ugašen, vatrogasac lakše ozlijeđen
16.08.2012.
u 08:29
Na području Dugobaba izbio je požar kojim je zahvaćena makija. Na požarište je upućen i jedan kanader
Pogledaj originalni članak

Vatrogasno operativno središte Divulje DUZS-a zaprimilo je u 13 sati zahtjev za pomoć u gašenju požara na otvorenom prostoru na području Dugobaba. Požarom je zahvaćena makija, u gašenju sudjeluju županijske vatrogasne snage, a na požarište je upućen i jedan kanader.

Požar otvorenog prostora izbio je i na području Galovca, zaseok Tokići. Gori gusta makija i šuma, a u pomoć zemaljskim vatrogasnim snagama upućene su i zračne snage.

Požar na južnoj strani otoka Čiovo, koji je izbio jučer oko podneva, ugašen je u 21 sat. U gašenju požara lakše je ozlijeđen vatrogasac koji se nagutao dima, pa je zbrinut u KBC Split. U požaru koji su gasila i dva kanadera i dva helikoptera opožareno je 12 hektara trave, borove šume, maslina i voćaka. Oko 1,5 hektara trave i grabove šume izgorjelo je u požaru na području Krstatice kod Zagvozda koji je ugašen u 15.57 sati.

>> Lokaliziran požar kod Udbine

I dalje je u tijeku sanacija požara u Ruskamenu na području Lokve Rogoznice koji je lokaliziran jučer u 5 sati.

Jučer je ugašen požar na području Sonkovića pokraj Skradina, a u gašenju je sudjelovao i jedan zračni traktor.

Požar na otvorenom prostoru na području Komina − Kule Norinske, za koji je dojavljeno još u subotu, gasile su jučer županijske snage koje su obavljale dežurstvo i sanaciju terena tijekom noći. U požaru na otvorenom prostoru u mjestu Raba kod Slivnog izgorjelo je sedam hektara trave, niskog raslinja i borove šume. Požar je lokaliziran, a u tijeku je sanacija.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.