Ivanec

Požar zahvatio turistički objekt, šteta 750.000 kuna

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Požar zahvatio turistički objekt, šteta 750.000 kuna
11.07.2017.
u 09:25
Uzrok je kvar na neonskoj lampi instaliranoj na drvenoj konstrukciji vanjske terase
Pogledaj originalni članak

U Knapiću, na predjelu zvanom Vrhi u Varaždinskoj županiji jučer oko 1.30 sati izbio je požar na stambenom objektu za pružanje usluga smještaja u vlasništvu 58-godišnjaka.

Uzrok je kvar na neonskoj lampi instaliranoj na drvenoj konstrukciji vanjske terase. Drvena konstrukcija se zapalila, a požar  se proširio na ostale drvene dijelove prizemlja i potkrovlja.

- U požaru su u potpunosti izgorjeli svi gorivi dijelovi, dok je sav drugi inventar i pokrov uništen - kažu u PU varaždinskoj. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanec, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 750.000 kuna.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.