Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanec

Požar zahvatio turistički objekt, šteta 750.000 kuna

policija
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
11.07.2017.
u 09:25

Uzrok je kvar na neonskoj lampi instaliranoj na drvenoj konstrukciji vanjske terase

U Knapiću, na predjelu zvanom Vrhi u Varaždinskoj županiji jučer oko 1.30 sati izbio je požar na stambenom objektu za pružanje usluga smještaja u vlasništvu 58-godišnjaka.

Uzrok je kvar na neonskoj lampi instaliranoj na drvenoj konstrukciji vanjske terase. Drvena konstrukcija se zapalila, a požar  se proširio na ostale drvene dijelove prizemlja i potkrovlja.

- U požaru su u potpunosti izgorjeli svi gorivi dijelovi, dok je sav drugi inventar i pokrov uništen - kažu u PU varaždinskoj. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanec, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 750.000 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije