ODLUKA SUDA

Potvrđena optužnica protiv Vlade Turudića

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlado Turudić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlado Turudić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlado Turudić
22.03.2017.
u 16:17
Turudić, koji je bivši član predsjedništva Autohtone hrvatske stranke prava (A-HSP), nesretnog umirovljenika ubio je hicima iz pištolja u Nazorovoj ulici
Pogledaj originalni članak

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda potvrdilo je jučer optužnicu protiv Vlade Turudića (55) iz Zaprešića, optuženog za teško ubojstvo umirovljenika Đorđija Burića (85).  

Turudić, koji je bivši član predsjedništva Autohtone hrvatske stranke prava (A-HSP), nesretnog umirovljenika ubio je hicima iz pištolja u Nazorovoj ulici.

Prema optužnici Turudić je došao u starčev stan te je u njega ispalio šest hitaca iz pištolja. No šokantnije od samog ubojstva je ono što je Turudić naveo kao motiv. Kazao je da je Burić bio “stara komunjara”, a Turudiću je smetalo i što je posjećivao rodbinu u Crnoj Gori. Turudić je to znao jer je njegova supruga Buriću pospremala stan. 

>> U starca ispalio četiri hica jer je htio da njegova obitelj pati

>> Ubojicu su prijavljivali policiji, ali oni su samo rekli: Ma, ne brinite se

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CA
calcaneus
21:33 22.03.2017.

A zena indirektno saucesnik ?