BURNA NOĆ U ZAGREBAČKOJ DUBRAVI

Potukao se s četvoricom, pa jednog udario tupim predmetom po glavi, a drugog pokušao pregaziti

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Potukao se s četvoricom, pa jednog udario tupim predmetom po glavi, a drugog pokušao pregaziti
22.06.2020.
u 11:37
Napadač je završio na Rebru, a dvojica ozlijeđenih 24-godišnjaka u KB Dubrava
Pogledaj originalni članak

Dvije osobe su ozlijeđene u sukobu više osoba do kojeg je došlo oko 4 sata u noći na 22. lipnja. Kako je priopćila zagrebačka policija, u Međugorskoj ulici u Dubravi zbog ranijih nesuglasica, 34-godišnjak se sukobio s četiri muškarca.

Tijekom tog sukoba, 34-godišnjak je jednog od muškaraca s kojim se tukao, 24-godišnjaka, udario tupim predmetom po glavi. Potom je otrčao do automobila i pokušao je pobjeći, no prije toga je vozilom naletio na drugog 24-godišnjaka.

Obojici mladića pomoć je pružena u KB Dubrava, dok je 34-godišnjak prevezen u KBC Zagreb. Policija istražuje sve okolnosti događaja, kao i motive sukoba, nakon čega će odlučiti hoće li i zbog čega kazneno prijaviti.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.