POKUŠAJ UBOJSTVA

Posvađali se pa mu iz automatske puške prostrijelio ruku i nogu

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Posvađali se pa mu iz automatske puške prostrijelio ruku i nogu
07.10.2020.
u 08:09
Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu  odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledaj originalni članak

Za pokušaj ubojstva osumnjičen je Ivan P. (37) protiv kojeg je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu pokrenulo istragu, a još ga se sumnjiči i za nedozvoljeno držanje oružja. 

Sumnjiči ga se da se 1. listopada u 19:40 sati prvo porječkao s oštećenikom, nakon čega je u njega ispalio hitac iz automatske puške koju ilegalno posjeduje. Oštećenika je pogodio u podlakticu lijeve ruke i natkoljenicu lijeve noge te ga je ozlijedio opasno po život. 

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu  odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IV
Ivoovi
08:29 07.10.2020.

Ovoga bi trebalo drastično kazniti, čovjek ima automatsku pušku i obračunava se s ljudima. Ljudi moji pa gdje mi živimo?!