SVIJET GLUPOSTI

'Posudio' auto pa se dovezao na vozački ispit i pao deseti put zaredom, uhitila ga policija

Foto: GettyImages/Twitter Force Response
Policija i ukraden auto
Foto: Twitter/Force Response
Ukradeno vozilo
Foto: GettyImages
Britanski policajci
Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
britanska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
Britanska policija/Ilustracija
24.10.2019.
u 10:59
Muškarac je uhićen pod sumnjom da je dovezao automobil bez dozvole vlasnika na poligon autoškole u ulici Birdbrook u srijedu oko 11 sati.
Pogledaj originalni članak

Policijska postaja West Midlans objavila je kako su uhitili muškarca koji se dovezao autom bez dozvole vlasnika u autoškolu gdje je polagao vozački ispit, a koji je potom pao čak deseti put zaredom prije nego što su policijski službenici došli na poligon na kojem se održavao ispit.

Policijska postaja objavila je fotografiju bijelog Mitsubishija u kojem se vozač došao na poligon. 

 

Muškarac je uhićen pod sumnjom da je vozio automobil bez dozvole vlasnika i to do poligona autoškole u ulici Birdbrook u srijedu oko 11 sati, piše Metro. 

- Dobrodošli u svijet gluposti. Muškarac je došao u autoškolu kako bi polagao vozački ispit. Dovezao se sam bez nadzora, a onda je pao vozački ispit 10 put za redom. Muškarca je uhitila jedinica D Newtowna - objavila je policijska postaja na Twitteru. 
 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HO
homophob
20:21 24.10.2019.

"Pao na ispitu deseti puta ZAREDOM ..." To VL "novinari" padnu na ispitu, pa produ, pa onda opet idu na ispit i padaju svaki drugi puta! Neprocjenjivo obilje g*****sti!