Ivan Vukadinović

Posrednik se nagodio s USKOK-om pa uložio žalbu

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Posrednik se nagodio s USKOK-om pa uložio žalbu
18.05.2015.
u 16:10
Od 38 optuženih u aferi Indeks, nagodilo se nije još samo šestero
Pogledaj originalni članak

Posrednik Ivan Vukadinović (na slici) prvo se nagodio s USKOK-om i osuđen je na 14 mjeseci zatvora zbog kupovanja ispita na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a onda je – uložio žalbu Vrhovnom sudu.

Odlučio se na takav potez nakon što je dobio pisanu presudu, izrečenu inače prije mjesec dana. Sudac Darko Krušlin odgodio je, stoga, pripremna ročišta do daljnjega.

Od 38 optuženih u aferi Indeks, nagodilo se nije još samo šestero, a među njima su profesori Miljenko Crnjac i Luka Crnković te poduzetnik Božo Omazić.

>> 'Gadi mi se kada čujem da su za ispit primali novac'

>> Afera indeks: Za ispit računalo, ali i klima te 25.000 kuna

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
LANA555
00:19 19.05.2015.

Pa ok .