NOVE INFORMACIJE

Informer: Posljednji signal mobitela lociran kod ušća Save u Dunav

Foto: Branimir Bradarić
Matej Periš potraga, Beograd
Foto: Branimir Bradarić
Matej Periš potraga, Beograd
Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL
U tijeku je potraga za Splićaninom Matejom kod starog Tramvajskog mosta
Foto: Branimir Bradarić
Potraga za Matejem Perišom
10.01.2022.
u 20:17
- Pretpostavlja se da je Matej sve vrijeme imao telefon u džepu dok ga je Sava nosila i da je negdje kod ostrva, na ušću Save u Dunav, u vodi ostalo njegovo tijelo - kazao je za Informer izvor iz istrage
Pogledaj originalni članak

Signal mobitela Mateja Periša (27) iz Splita, koji je nestao prije 12 dana u Beogradu, posljednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog otoka, na ušću Save u Dunav, javlja Informer.

Posljednji signal je uhvaćen oko kilometar i pol nizvodno, gdje bi, nagađaju srbijanski mediji, moglo biti i njegovo tijelo.

Međutim, potraga je u tom dijelu otežana jer voda nije toliko duboka, ali su riječne struje jako snažne.

Kako se doznaje od izvora iz istrage, policija je preuzela podatke sa svih baznih stanica u ovom dijelu Beograda, nakon što je Matej Periš u noći između 30. i 31. prosinca,istrčao iz kluba "Gotik" u Beton hali i nestao bez traga.

>> VIDEO Snimke iz noći nestanka Mateja Periša

- Na osnovu snimaka nadzornih kamera u okolini Beton hale, ali i praćenjem njegovog telefona, može se sa velikom preciznošću utvrditi putanja njegovog kretanja od trenutka kada je istrčao iz kluba "Gotik", oko 1.40 poslije ponoći. On je zatim preko Karađorđeve ulice otrčao uzvodno do restorana "Savanova" kod Beograda na vodi i tu se na jednom snimku vidi kako silazi do Save, ali se ne vidi i trenutak kad je ušao u vodu - kazao je izvor iz istrage, i dodao:

- Bazne stanice su registrirale signal njegovog telefona na tom mjestu, a potom je signal lociran nizvodno kod Velikog ratnog otoka, gdje se izgubio. Pretpostavlja se da je Matej sve vrijeme imao telefon u džepu dok ga je Sava nosila i da je negdje kod otoka, na ušću Save u Dunav, u vodi ostalo njegovo tijelo.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar prvi
prvi
21:05 10.01.2022.

čovjeka traže 11 dana a do sad nisu provjerili i našli zadnju lokaciju mobitela? zamislite da je bio negdje zatvoren i umro od žeđi i gladi jer ovi u 11 dana ne znaju naći lokaciju

DU
Deleted user
20:46 10.01.2022.

Hajde da se nadam da je ipak preko puta Velikog ratnog ostrva, na kopnenoj strani.

NO
nogogaz
21:20 10.01.2022.

Sara Skender iz Zagreba jasno vidi, kako je Matej živ i povrijedenom nogom sakriven u tamnom i tajnom tunelu! Ovo sa signalom Matejevog mobitela samo je zavijera svrba i mafije! Koliko znam otac tvrdi kako Matej Nije bio u vodi! Kako može onda bit njegov telefon u vodi!?!? Ili da ga je neko vozio na otok pa se tamo Matej sakrio?