sabina glasovac

Poruka iz SDP-a: Zadrani ne smiju biti taoci Kalmetine prošlosti

Foto: Željko Mrsić/PIXSELL
Poruka iz SDP-a: Zadrani ne smiju biti taoci Kalmetine prošlosti
28.10.2013.
u 17:58
U SDP-u su istaknuli su da je svima jasno kako su Zadar zaustavili upravo oni kojima je glavna krilatica bila kako Zadar ne smije stati!
Pogledaj originalni članak

Zadarski SDP odbacio je izjave zadarskog HDZ-a u kojima tvrdi da su SDP-ovi državni dužnosnici iskoristili dolazak u Zadar kako bi srušili legalno izabranog gradonačelnika na posljednjim lokalnim izborima. 

– Shvaćamo nervozu gradonačelnika Kalmete koja je vjerojatno prouzročena istražnim radnjama u HAC-u i zbog koje je ime zadarskog gradonačelnika dospjelo na naslovnice svih nacionalnih medija. Točno je da je Božidar Kalmeta legalno izabran gradonačelnik. Ali, isto tako je točno da je, otkako je uspostavljena nova gradska vlast, do današnjeg dana održana samo jedna radna sjednica Gradskog vijeća i da je reorganizacija Gradske uprave potpuno stala i da nema novih projekata. Zadrani i Zadar ne smiju biti taoci bliže ili daljnje prošlosti aktualnog gradonačelnika Božidara Kalmete – istaknuli su iz SDP-a dodajući da je svima jasno kako su Zadar zaustavili upravo oni kojima je glavna krilatica bila kako Zadar ne smije stati!

– Ako se pokaže da su osumnjičeni za teška kaznena djela u aferi ''Remorker“ doista radili ono za što ih se tereti, javnost s pravom traži moralnu i političku odgovornost gradonačelnika Kalmete s obzirom na to da je u tom periodu upravo on bio na čelu tog ministarstva – zaključila je predsjednica zadarskog SDP-a Sabina Glasovac.

 >>Uvijek se znao izvući iz afera, no sve se češće 'skriva' na Ugljanu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.