EgyptAir

Popravljena crna kutija palog EgyptAirova zrakoplova

Foto: Reuters/PIXSELL
EgypAir
Foto: Reuters/PIXSELL
EgypAir
Foto: Reuters/PIXSELL
EgypAir
28.06.2016.
u 11:51
Radar pokazuje da je zrakoplov prije pada skrenuo 90 stupnjeva ulijevo, te zatim 360 stupnjeva udesno, padajući s oko 11 tisuća metara
Pogledaj originalni članak

Oštećena crna kutija s tehničkim podacima iz zrakoplova EgyptAirova leta MS804, koji se srušio prošlog mjeseca, uspješno je popravljena u Francuskoj, objavili su egipatski istražitelji u utorak, a prenosi BBC. 

Dodali su kako će rad na popravku druge crne kutije, one s audiozapisom iz kokpita, početi "za nekoliko sati". 

To će omogućiti istražiteljima da analiziraju podatke koji bi trebali pomoći u utvrđivanju uzroka pada Airbusa A320. Kutije se nakon popravka šalju u Kairo na analizu. 

 

Zrakoplov na letu MS804 iz Pariza za Kairo pao je u Sredozemno more 19. svibnja,  pri čemu je poginulo svih 66 putnika.  Zasad ne postoje dokazi o terorizmu, prenosi AP. 

Crne kutije pronađene su oko 290 kilometara sjeverno od egipatske obale, na dubini od 3 tisuće metara. 

Automatske elektroničke poruke koje je zrakoplov emitirao netom prije pada u more pokazuju da su se u njemu aktivirali detektori dima. 

Radar pokazuje da je zrakoplov prije pada skrenuo 90 stupnjeva ulijevo, te zatim 360 stupnjeva udesno, padajući s oko 11 tisuća metara. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.