Nakon ljetne stanke

Ponovno krenuli susreti za mlade u crkvi sv. Antuna: Pogledajte snimku slavlja koja je mnoge oduševila

Foto: Screenshot
Ponovno krenuli susreti za mlade u crkvi sv. Antuna: Pogledajte snimku slavlja koja je mnoge oduševila
10.10.2022.
u 09:28
Snimka slavlja održanog prošlog četvrtka objavljena je na TikTok kanalu Duhovno duhovite večeri i prikupila je veliki broj pregleda i lajkova
Pogledaj originalni članak

Susreti za mlade četvrtkom u crkvi sv. Antuna na zagrebačkom Svetom Duhu ponovno su, nakon ljetne pauze, krenuli prošlog četvrtka.

Susret počinje u 19 sati svakog četvrtka, a kako javlja Hrvatska katolička mreža, svetom misom i ispovijedi stavlja se naglasak na sakramente koji su izvor svakog duhovnog života. Nakon toga slijedi kateheza, euharistijsko klanjanje i slavljenje te druženje u župnoj dvorani.

Snimka slavlja održanog prošlog četvrtka objavljena je na TikTok kanalu Duhovno duhovite večeri i prikupila je veliki broj pregleda i lajkova. Pogledajte snimku i provjerite zašto.

@duhovno_duhovite_veceri Večerašnje slavlje! ❤️#ddv #budiFRAjer #isus #bog #crkva #vjera #ljubav #krscanstvo #krscanskitiktok #molitva #zajednica #molitvabogu #fyp #foryoupage #foryou #croatia ♬ original sound - Duhovno duhovite večeri

ZABRINJAVAJUĆI PODACI

Slavoniji prijeti egzodus: Znanstvenici odgovorili zašto mladi Hrvati stvarno odlaze, korupcija nije prvi razlog

Zašto mladi (ne) ostaju u Hrvatskoj? Koliko mladih iz Vukovarsko-srijemske županije, koja je rekorder s petinom izgubljenog stanovništva u proteklom desetljeću, želi otići u inozemstvo ili se preseliti u drugi dio Hrvatske i zašto, a koliko ih želi ostati u mjestu odrastanja? Odgovori na ta pitanja daju širu sliku o problemima ne samo u toj županiji nego i u hrvatskom društvu u kojem mlade samo manjina pita za mišljenje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

KO
koraknaprijed
10:51 10.10.2022.

Slava Bogu vječnome.

VC
Viva Croatia
10:16 10.10.2022.

Više ovakvih članaka!

LE
Levanto
11:39 10.10.2022.

Bravo mladosti. Grlite sriću i zadovoljstvo u zajedništvu koje hrani.