Poljski prijatelji..

Poljska: Čestitajte Hrvatskoj ulazak u EU i osvojite nagrade'

Foto: Reuters
Zvonimir Noka Serdarušić
04.07.2013.
u 07:26
Najbolji uraci bit će nagrađeni, a objavljene su i neke već prispjele čestitke. Ovoj akciji mogu se pridružiti i kreativci iz ostalih zemalja.
Pogledaj originalni članak

Predstavništvo Europske komisije u Poljskoj i Ministarstvo vanjskih poslova pozvali su svoje građane, ali i ostale, da kratkom video porukom preko CroatiaWelcomeTo.eu ili HrvatskaWelcomeTo.eu zažele Hrvatskoj dobrodošlicu u EU. Ostala su još samo tri dana do kraja natjecanja kada se natječaj zatvara (07.07.2013). Dan nakon završetka natječaja ( 08.07.2013) žiri od 4 osobe počinje zasjedanje na kojem će izabrati pobjedničke filmove. Na rezultat također utječe reakcija na film u društvenim medijima. Korisni će biti i lajkovi te dijeljenje na Facebooku, Twitteru, Google+.

Objavljena su i pravila. Film mora sadržavati pozdravno mahanje. Ne mora to biti tradicionalno mahanje rukom. Možete mahati zastavom, a čak i uhom. 

Najbolji uraci bit će nagrađeni, a među nagradama su iPad mini, Samsung GT-I9105P GALAXY S II PLUS, Fotoaparat Canon SX150 IS, a ovoj akciji mogu se pridružiti i kreativci iz ostalih zemalja.

>>Gotovo svi europski političari zaželjeli su dobrodošlicu. Tko nije?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.