Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska u EU

Gotovo svi europski političari zaželjeli su dobrodošlicu. Tko nije?

Osvaldo Ardiles
Foto: Siniša Hančić
1/2
28.06.2013.
u 13:20

José Manuel Barroso i njegovih 25 kolega poželjeli su Hrvatskoj dobrodošlicu na njezinu ulasku u EU

Dok se ulazak Hrvatske u Europsku uniju ubrzano približava, sa svih strana pristižu pozdravi dobrodošlice. Tako su europski političari, povjerenici Europske komisije, složili kratku videorazglednicu koju je snimila službena televizija Europskog parlamenta.

Stefan Füle, Olli Rehn, José Manuel Barroso i Viviane Reding samo su neki od 26 povjerenika koji su na svojim materinskim jezicima poželjeli Hrvatskoj dobrodošlicu. Catherine Ashton, visoka povjerenica za vanjsku politiku i sigurnost, jedina je članica Komisije koja se nije pojavila u videorazglednici.

>>Hrvatska? Predivna zemlja, Dražen Petrović, Winnetou i divni ljudi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije