Zatrpani pozivima

Policiji poznato ime osumnjičenog za otmicu Madeleine McCann?

Foto: Reuters/PIXSELL
mccann (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
mccann (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
mccann (1)
16.10.2013.
u 11:56
Većina poziva vezana je uz ključni događaj koji se zbio oko 10 sati kad je primijećen muškarac koji nosi dijete u pravcu plaže
Pogledaj originalni članak

Nakon objave fotorobota i novih informacija vezanih uz otmicu Madeleine McCann, iznesenih u emisiji Crimewatch policija je primila gotovo 500 poziva i e-mailova građana. Neki od njih identificirali su osobu prikazanu na fotorobotu, javlja britanski Mirror.

– Mnogo je poziva stiglo od građana koji su u vrijeme nestanka bili u portugalskom mjestu Praia da Luz i prije nisu kontaktirali policiju. Većina ih je vezana uz ključni događaj koji se zbio oko 10 sati kad je primijećen muškarac koji nosi dijete u pravcu plaže. Dojavljena su različita imena, ali nekoliko građana navelo je isto ime muškarca – rekao je urednik Crimewatcha Joe Mather za BBC Radio.

Podsjetimo, nova saznanja bude sumnju da je otmica bila unaprijed isplanirana jer je, nakon izrade dva fotorobota, britanska policija priopćila da je više svjedoka vidjelo muškarca kako nosi plavokosu djevojčicu u pidžami, odlazeći iz ljetne rezidencije obitelji McCann.

>> Policija zatrpana novim informacijama o otmici M. McCann

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.