Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove teorije

Policija zatrpana novim informacijama o otmici M. McCann

madeleine (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
15.10.2013.
u 11:46

Kate McCann, majka otete djevojčice, u emisiji je otkrila da ju je ''uhvatila panika'' kad je shvatila da Madeleine nema u krevetu

"Crimewatch", emisija BBC-a koja se bavi rekonstrukcijom zločina, iznijela je novu teoriju o otmici Madeleine McCann prema kojoj su svjedoci na dan otmice vidjeli više muškaraca na području gdje je djevojčica nestala 2007. godine.

Nova saznanja bude sumnju da je otmica bila unaprijed isplanirana jer je, nakon izrade dva fotorobota, britanska policija priopćila da je više svjedoka vidjelo muškarca kako nosi plavokosu djevojčicu u pidžami, odlazeći iz ljetne rezidencije obitelji McCann.

Kate McCann, majka otete djevojčice, u emisiji je otkrila da ju je ''uhvatila panika'' kad je shvatila da Madeleine nema u krevetu.

– Vidjela sam otvoren prozor i razmaknute zavjese te sam istog trenutka znala da je Madeleine oteta – kaže Kate McCann.

Nakon emitiranja emisije policiju je kontaktiralo gotovo tisuću ljudi od kojih mnogi tvrde kako zahvaljujući novim saznanjima mogu pomoći u istrazi.

– Primili smo 730 poziva i 212 e-mailova, a našem će timu trebati vremena da provjeri sve informacije, kaže detektiv Andy Redwood.

>> Je li otkriven otmičar Madeleine McCann?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije