Nova Gradiška

Policija zaplijenila osam paketića marihuane namijenjene daljnjoj prodaji

Foto: PU brodsko- posavska
Policija zaplijenila osam paketića marihuane namijenjene daljnjoj prodaji
25.05.2022.
u 12:20
U utorak, 24. svibnja temeljen sudskog naloga pretražen je dom i prostorije koje koriste osumnjičeni, navodi se u priopćenju PU brodsko-posavske.
Pogledaj originalni članak

Novogradiški policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i 24-godišnjakom od kojih su zaplijenili 239,5 grama droge marihuane.

U utorak, 24. svibnja temeljen sudskog naloga pretražen je dom i prostorije koje koriste osumnjičeni, navodi se u priopćenju PU brodsko-posavske. U unutrašnjosti prostorija i dvorišnoj zgradi pronađeno je 8 pvc paketića u kojima se nalazilo 236,8 grama droge marihuane, namijenjene daljnjoj prodaji, te dvije digitalne vage u vlasništvu 31-godišnjaka). Također je od 24-godišnjaka oduzeto 2,7 grama droge marihuane.

Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, dok protiv 31-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu u vezi kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.