Zagreb

Policija zaplijenila drogu Srbinu (33) vrijednu 35.000 kuna

Foto: screenshot/PUZ
zaplijena droge
Foto: screenshot/PUZ
zaplijena droge
Foto: screenshot/PUZ
zaplijena droge
Foto: screenshot/PUZ
zaplijena droge
22.01.2015.
u 11:15
Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku i kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Također, prekršajno je prijavljen jer nije u zakonskom roku prijavio boravište u RH
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je državljanina Republike Srbije (33) zbog sumnje da je na zagrebačkom području unajmio stan u kojemu je skrivao i prepakiravao drogu i prodavao je kupcima iz Zagreba. U stanu je bio od studenog prošle godine, a u njemu je policija nakon pretrage pronašla 52,3 grama kokaina, 1,6 grama marihuane, devet tableta MDMA, smjesu za povećanje mase te digitalnu vagu.

Vrijednost zaplijenjene droge iznosi oko 35.000 kuna. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku i kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Također, prekršajno je prijavljen jer nije u zakonskom roku prijavio boravište u RH.

>> Velika policijska akcija: Dolijali dubrovački dileri

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

IV
ivanjoksimovic
12:24 22.01.2015.

@Banzo & @Ninja: U Hrvatskoj nema dilera? To je globalni biznis. Svuda ih ima. A preko granica se sire upravo zbog slabe ili nikakve saradnje drzava, a hvataju se samo zahvaljuci takvim saradnjama. Srbija na primer ima stalnu saradnju sa americkom agencijom DEA i zahvaljujuci toj saradnji presrelo se nekoliko tona droge koja je u Spaniju i Juznu Afriku stizala iz Juzne Amerike i odakle je trebalo da se distribuira dalje. Zahvaljujuci toj saradnji razbijena je i grupa brace Saric. Isto tako postoji dobra saradnja izmedju Hrvatske i Srbije po pitanju presretanja na granicnim prelazima pa je proteklih godina presretnuto nekoliko pokusaja prenosa. A takvi kao vas dvojica koji bi ukinuli svaku saradnju 2 drzave samo bi podstakli dilere da drogu krijumcare na tim prelazima i napravili problem daleko vecim.

DU
Deleted user
11:45 22.01.2015.

Zbog ovakvih je 2000 godine bilo pod hitno traženo provesti normalizaciju odnosa i otvorenje granice prema srbiji. Zanimljivo da su osobe koje su bile jedne od najglasnije sa svojim strankama i udrugama za normalizaciju odnosa bili medijski i kroz rad naših službi povezivani sa njihovim gazdama.

NI
ninja72
11:56 22.01.2015.

Opet ce biti da su ugrozeni.