ukrao alkoholna pića

Policija uhitila provalnika u restoran Kerumova mesara Mrkija

Foto: Boris Ščitar/VLM
Policija uhitila provalnika u restoran Kerumova mesara Mrkija
10.05.2012.
u 14:00
Sve krađe \"obavio\" je na području Trogira počinivši ukupnu materijalnu štetu od oko četiri tisuće kuna.
Pogledaj originalni članak

Trogirska policija uhitila je svog "starog poznanika", 38-godišnjeg  Tea V. kojeg sumnjiči za četiri teške krađe koje je izveo provaljivanjem i jednu krađu.

Sve krađe "obavio" je na području Trogira počinivši ukupnu materijalnu štetu od oko četiri tisuće kuna.

Teo je provalio u kiosk, trgovinu suvenirima, konobu i restoran "Mrki" vlasnika Milana Pelivana Mrkija, mesara, inače prijatelja splitskog gradonačelnika Željka Keruma. Mrki opskrbljuje Kerumove trgovine mesom pa ga popularno zovu "Kerumov mesar". Splitski gradonačelnik postavio ga je i za člana Nadzornog odbora Hajduka.

Teo V., dugogodišnji ovisnik o drogama koji u dosjeu ima oko stotinu kaznenih prijava, uglavnom zbog krađa i teških krađa, iz Mrkijeva restorana ukrao je 15 boca alkoholnih pića.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DZ
dzukaficuka
23:58 10.05.2012.

Jovanovic sigurno

TI
tintilinic100
08:08 11.05.2012.

Interesantno je kako se provalnik uvijek nađe kada je u pitanju neki političar. A kad je u pitanju običan građanin.. tada pravda dolazi nakon penzije valjda???

OB
-obrisani-
13:04 11.05.2012.

Kakve veze ima ovaj clanac sa Kerumom i njegovom slikom ? Bas nam je novinarstvo jadno da ne moze biti jadnije ! Tako ste mogli staviti i sliku nekog gosta iz restorana koji je orobit !