Novi Zagreb

Policija pronašla nekoliko vrsta droge i vatrenog oružja u domu 43-godišnjaka

Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
29.07.2022.
u 14:06
Sumnjiči ga se za počinjenje kaznenih djela "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“  i "Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, izvijestili su iz PU zagrebačke.
Pogledaj originalni članak

Jučer je u Novom Zagrebu uhićen 43-godišnji muškarac zbog sumnje da je nabavljao veće količine droge s ciljem preprodaje. Sumnjiči ga se za počinjenje kaznenih djela "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“  i "Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Temeljem naloga suda, jučer je obavljena pretraga stana u vlasništvu osumnjičenog pri čemu je pronađeno 35,8 grama kokaina pakiranog u dva plastična paketa, 92,3 grama marihuane pakirane u 8 različitih paketa, 283,0 grama smole pakirane u 7 različitih paketa, 228,5 tableta MDMA, dvije doze LSD-a, 12 ml ekstrakta marihuane te digitalna vaga s tragovima droge.

Osumnjičeni je također neovlašteno posjedovao vatreno oružje, eksplozivne tvari kao i sastavne dijelove vatrenog oružja čije je nabavljanje, prodaja ili posjedovanje građanima zabranjeno, kao i što je neovlašteno posjedovao veće količine streljiva pa je tako u pretrazi stana pronađena automatska puška tzv. kalašnjikov s dva pripadajuća spremnika u kojima se nalazi sveukupno 59 komada streljiva kalibra 5.56x45 mm; dva paketa streljiva svaki ispunjen s 25 komada streljiva kalibra 7,65 mm i prerađena lovačka puška kalibra 16 mm, bez kundaka i skraćenih cijevi.   
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. 

VIDEO: Čekićem i dlijetom uklonili vanjski dio zida i spasili goluba zarobljenog u dimnjaku puna tri dana!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.