OŠ Novi Marof

Policija prijavila nastavnika zbog spolnog uznemiravanja

Foto: Google Street View
Policija prijavila nastavnika zbog spolnog uznemiravanja
12.06.2019.
u 14:47
Učenice su se požalile da ih je nastavnik informatike neprimjereno dirao. Ravnatelj je o tome obavijestio policiju, Centar za socijalnu skrb i Ministarstvo znanosti i obrazovanja
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 55 godina iz Novog Marofa i protiv njega podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo spolno uznemiravanje – odgovorili su iz Policijske uprave varaždinske na naš upit o slučaju spolnog uznemiravanja učenica OŠ Novi Marof.

Podsjetimo, učenice su se požalile da ih je nastavnik informatike neprimjereno dirao. Ravnatelj je o tome obavijestio policiju, Centar za socijalnu skrb i Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Nastavnik je otišao na bolovanje.

U policiju nisu odgovorili na pitanje je li točno da su učenice odustale od prijave, kako je objavljeno u novinama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
23:28 12.06.2019.

Eto nisu samo popovi!

Avatar Dumen
Dumen
05:39 13.06.2019.

Pogledajte malo kako očevi diraju curice kad ih dovoze u školu pa to nitko ne prijavljuje ?