Šestero ozlijeđenih u Vukovaru

Policija objavila detalje sukoba navijača: Znamo identitet i onih koji su pobjegli

Foto: Branimir Bradarić
Tučnjava BBB-a i Grobara u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
Tučnjava BBB-a i Grobara u Vukovaru
19.06.2020.
u 07:28
Policija poručuje da je brzo i učinkovito reagirala i spriječila moguću eskalaciju
Pogledaj originalni članak

Poslije jučerašnjeg žestokoga navijačkog obračuna u Vukovaru policija se oglasila noćas s dopunjenim priopćenjem u kojem navode kako se sukobilo više pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina. Prema navodima policije, sukobili su se pripadnici navijačke skupine BBB i pripadnici navijačke skupine Grobari.

"Prema podrobnije prikupljenim saznanjima sukobilo se oko 20-tak pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina, a policija je vrlo brzo i energično reagirala te je u kratkom vremenu pod nadzor stavila i privela u službene prostorije 16 osoba nad kojima će se provesti kriminalističko istraživanje. Poznajemo identitet još nekolicine navijača koji su pobjegli s mjesta događaja te je u tijeku njihovo pronalaženje i privođenje. Sukob je za posljedicu imao ozljeđivanje te je do sada za šest sudionika osiguravana liječnička pomoć u vukovarskoj bolnici", izvijestila je policija. U trenutku pisanja priopćenja nisu znali kakva je težina ozljeda.

Dodaju i kako će policija mjesto događaja obraditi očevidom te slijedi utvrđivanje činjeničnog stanja u sklopu kriminalističkog istraživanja nakon čega će moći detaljnije izvijestiti.

Smatramo potrebitim naglasiti da smo brzo i učinkovito reagirali i spriječili moguću eskalaciju sukoba jer smo u posljednjem periodu preventivno, s većim brojem pripadnika policije opservirali Vukovar i Borovo, upravo pretpostavljajući da bi moglo doći do sukobljavanja motiviranih navijački suprotnim opredjeljenjima. I jučerašnjom reakcijom pokazali smo da ćemo energično i nedvojbeno postupati u bilo kakvim nedozvoljenim nasilnim događajima te ćemo svojim aktivnostima jamčiti mir i sigurnost svih građana, pa tako i građana Vukovara – stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

MI
mismokanibali
08:50 19.06.2020.

Niko se u članku nije udostojio napisati da su glodari prvi napali čovjeka koji se šetao sa djetetom pa je tek nakon toga nastao kaos .

MI
mismokanibali
08:39 19.06.2020.

Koliko su kompleksa BBB stvorili ovim bjednicima u komentarima :)

DU
Deleted user
08:25 19.06.2020.

Srbi napadaju Hrvate u srcu Hrvatske. Jel se to snima neki film!