Policija ga traži

Autom udario pješaka i pobjegao: 'Ležao je na cesti raširenih ruku i pogleda uprtog u nebo'

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Autom udario pješaka i pobjegao: 'Ležao je na cesti raširenih ruku i pogleda uprtog u nebo'
23.01.2020.
u 11:11
Mještani Zgališća kod Vrbovca zgroženi su potezom bešćutnog vozača koji je projurio divljački kroz selo bez tragova kočenja.
Pogledaj originalni članak

Policija traga za nesavjesnim vozačem koji je noćas poslije ponoći u Zgališću na području Dubrave vrbovečke udario u pješaka Damira N., oca troje djece, i potom pobjegao. Beživotno tijelo žitelja susjednog mjesta pronađeno je oko 3.40 sati nasred ceste u Zgališću, zbog čega je dionica od Dubrave prema Gornjim Dragičevcima bila zatvorena satima.

Mještani mirnog mjestašca zgroženi su bešćutnošću vozača koji je, kako su čuli na mjestu očevida, "projurio divljački kroz selo bez tragova kočenja", piše Jutarnji list. A ono što ih je najviše zaprepastilo jest da je najmanje dva sata prije pronalaska tijela, kako je utvrdio mrtvozornik, nesretni Damir N. ležao na prometnoj dionici.

– Ležao je kao svetac širom raširenih ruku i pogleda uprtog u nebo. Od policije smo čuli da ga je udario nepoznati vozač u punoj brzini. Bio je na ulici poput psa i pored njega su vozila prolazila satima kao da se to nikog ne tiče, no netko je ipak kasnije stao i pozvao policiju – ispričala je mještanka Zgališća te dodala kako je nesretni Damir N. iz G. Dragičevaca svašta prošao u životu, da joj se činilo kao da ima sedam života poput mačke te da je prije dvije godine traktorom sletio s ceste ispred njezine kuće. Tada je jako rasjekao ruku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
11:28 23.01.2020.

A ja kao dugogodišnji vozač nagkedao sam se svakakvih budala na cesti,a pribtome su veliki dio bili pijani pješaci koji nakon fajrunta u lokalnoj birtiji idu u avanturu zvana dolazak doma sa 4-5 promila alkohola u krvi..magla/noć i tamna odjeća te vrludanje uz bankinu ceste(nekada i po pola ceste) je izvrstan recept za tragediju sa smrtni ishodom..onda slijedi klasika: vozač isto ide iz birtije sa možda neregistriranim autom i također je malo pripit (a možda su mu baš prije mjesec-dva policajci i oduzeli vozačku jer su ga zatekli sa 1 cijelo i nešto promila) ili još bolje možda se radi o nekom nadobudnom pubertliji koji je trebu vozio doma ,pa eto malo da zadivi curu..sve je to već viđeno na našim cestam..najbolje tko ne mora neka ne vozi između 22 i pola noći po lokalnim cestama jer tamo vjerojatno spremno čekaju fajrunt kamikaze

DO
dopizdilomi
08:11 23.01.2020.

Gospodine Plenkoviću, shvaćate li roblem barem iz naslovnica. Nerad institucija doveo je do toga da ljudi misle ako je drugi mogu i ja a vi i dalje tražite nekakve labudove.

PR
predator57
08:04 23.01.2020.

Pre strašno. Ovo treba okarakterizirati i osuditi za ubistvo s namjerom. 40 godina zatvora.