samobor

Policajci zbog brzine sletjeli s ceste i teško se ozlijedili

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Policajci zbog brzine sletjeli s ceste i teško se ozlijedili
11.07.2010.
u 12:36
Za volanom land rovera defender 28-godišnjak se dovezao do kućnog borja 103 Ulice Kolkočevec kada je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. Sletio je na meki teren, a vozilo se prevrnulo preko krova.
Pogledaj originalni članak

SAMOBOR - Službenik Policijske uprave zagrebačke teško je ozlijeđen sinoć oko dva sata. Za volanom službenog vozila land rovera defender 28-godišnjak se, prema izvješću policije,dovezao do kućnog borja 103 Ulice Kolkočevec u Klokočevcu Samoborskom, kada je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. Sletio je na meki teren, a vozilo se prevrnulo preko krova.

Teško je ozlijeđen i 35-godišnji suvozač, također policijski službenik. Obojica su prevezeni u Kliniku za traumatologiju.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

SI
sikert
12:41 12.07.2010.

Defender 110 je na klizavoj travi nemoćan, proklizi odmah što se i njima desilo, U ratu sam vozio jedan takav.Za njega je Lada niva majka- sve četiri vuče i ne može zapasti u blatu do osovina kao Defender.Eto dokaza da i plicija krši zakone, da su podmitljivi, voze po gradu brže nego što treba, u vožnji razgovaraju na mobitel.

Avatar ivek
ivek
23:44 11.07.2010.

kaj uce se vozit,...

OB
-obrisani-
13:03 11.07.2010.

sa koliko promila ili pod kojim drogama je vozio ovaj spomenuti policajac