Divljanje

Policajac teturao u lokalu, napao gosta i pušio u zabranjenom dijelu

Foto: Patrik Macek/Pixsell
Policajac teturao u lokalu, napao gosta i pušio u zabranjenom dijelu
17.02.2011.
u 20:00
Isti se policajac u noćnom baru proveselio i na Novu godinu. Pio je bambuse, a ruke si je vezao lisicama.
Pogledaj originalni članak

Varaždinski policajci znaju se i te kako dobro zabaviti, ali i kršiti propise kojih se drugi građani moraju pridržavati. To je još jednom pokazalo divljanje policajca proteklog vikenda, tijekom noći s petka na subotu, u jednom varaždinskom noćnom klubu. Varaždinska policija javnost je o tome izvijestila tek u četvrtak.

Gost ga htio snimiti
– Oko 4.20 sati ujutro u klub su ušla trojica policajaca u službenim odorama pa pretpostavljam da su bili na dužnosti. Jedan od njih, star između 35 i 40 godina, vrlo visok i teži od 100 kilograma, bio je vidljivo pijan i teturao je. Druga dvojica, mlađi i stariji, nisu djelovali pijano. Zaustavili su se za šankom i pijani policajac odmah je počeo pušiti, iako je u tom dijelu pušenje zabranjeno. Jedan gost htio ga je snimiti mobitelom, no policajac mu je agresivno prišao i unio mu se u lice zaprijetivši kako njemu nitko ništa ne može, a ako ga bude slikao, uvalit će se u velike probleme Gost je to shvatio ozbiljno i odustao – rekao nam je zaposlenik noćnog bara.

Slijedili primjer policajca
Nakon incidenta kod šanka, mnogi su se gosti razišli, policajci su ušli u salu, a osoblje noćnog bara požurilo je sa zatvaranjem. Isti se policajac kod njih proveselio i na Novu godinu.

– Tada je došao u pratnji još jednog policajca oko 1.30 i zezao se s curama i konobarima. Pio je bambuse, opet pušio u prostoru gdje je pušenje zabranjeno, pa su onda i ostali gosti slijedili njegov primjer. Potom se zaključao lisicama, kojih ga je na kraju oslobodio njegov kolega – kaže zaposlenik noćnog bara koji nije želio da se njegovo i ime bara spominje u javnosti.

U priopćenju policije stoji da je policajac svojim neprimjerenim ponašanjem uznemiravo goste, da će se protiv njega pokrenuti disciplinski postupak te da je udaljen s posla. Disciplinski će odgovarati još petero policajaca jer su povrijedili pravila ponašanja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

AN
antimafia
20:42 17.02.2011.

Nije čudo, uz ministra kojem se fučka za policiju, već gleda isključivo svoj (adzov) interes. Odstupi nesposobnjakoviću!

OB
-obrisani-
20:56 17.02.2011.

ha,ha jel se možda zove policajac mile pendrek ??

GA
garfild58
09:44 21.02.2011.

Ajde nađite jedan lokal u HR gdje se ne puši. Drugo možda je policajac bio na tajnom zadatku,ma kakva država takva i policija ništa nova