MORAO NA OPERACIJU

Policajac službenim oružjem slučajno upucao i teško ozlijedio kolegu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
Policajac službenim oružjem slučajno upucao i teško ozlijedio kolegu
19.09.2020.
u 19:15
U Policijsku upravu karlovačku, glavni ravnatelj policije uputio je stručni tim koji će utvrditi sve okolnosti uporabe vatrenog oružja
Pogledaj originalni članak

Prilikom obavljanja službenih zadaća na području Ogulina ozlijeđen je policijski službenik. Njegov ga je kolega vatrenim oružjem nehotično ozlijedio jer su, kako je priopćila Karlovačka policija, bili na nepristupačnom terenu. 

Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a utvrđeno je da je 38-godišnji policijski službenik službenim vatrenim oružjem nehotično ozlijedio 43-godišnjaka.

"Teško ozlijeđeni policijski službenik podvrgnut je operativnom zahvatu i izvan je životne opasnosti. U Policijsku upravu karlovačku, glavni ravnatelj policije uputio je stručni tim koji će utvrditi sve okolnosti uporabe vatrenog oružja", priopćila je PU karlovačka

O događaju će se izvijestiti i županijsko državno odvjetništvo.  


 
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NL
ne_lupetkajte
20:38 19.09.2020.

Jel jos koriste hs-ovo oruzje. Pa ono samo puca po vlastitom nahodjenju. Koliko je samo ljudi sa njim ozljedjeno zbog samoopaljenja, cak i dok je zakoceno.

DU
Deleted user
16:46 20.09.2020.

Nije problem u oružju! HS se odlično prodaje u USA. Da je problem u samoopaljenju davno bi propali zbog tužbi! Problem je u nestručnom rukovanju oružjem! Slaboj edukaciji i vježbi gađanja i korištenja!