Sisak

Policajac osumnjičen za primanje mita

Foto: Pixsell
Policajac osumnjičen za primanje mita
08.03.2016.
u 12:04
Obavljao je nadzor prometa i kontrolu vozila u mjestu Umetići na području Donjih Kukuruzara
Pogledaj originalni članak

Sisačka policija podnijela je USKOK-u kaznenu prijavu protiv svog kolege kojeg sumnjiče da je primio mito od bosanskohercegovačkog državljanina u zamjenu za oprost kazne za prekoračenje dopuštene brzine vozila.

Naime, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli kriminalističko istraživanje nad policijskim službenikom Policijske postaje Hrvatska Kostajnica te utvrdili kako je osumnjičeni policijski službenik 26. veljače oko 21.15 sati, obavljajući nadzor prometa i kontrolu vozila u mjestu Umetići na području Donjih Kukuruzara, zaustavio osobni automobil bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

U zamjenu za neprocesuiranje utvrđenog prometnog prekršaja prekoračenja dopuštene brzine vozila, policijski službenik je od vozača primio mito od 50 eura. Policajac je i privremeno udaljen iz službe do završetka disciplinskog postupka.

>> Antun Kirchbauer: Niti jednom nisam tražio da se kazne oproste ili storniraju

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
13:14 08.03.2016.

Dobio je ono što je zaslužio,svaka čast čovjeku koji je prijavio, to treba učiniti svaki vozač.

BA
balic
12:37 08.03.2016.

Ma nije on nista uzeo, to mu je onaj sam dao za marendu.

DO
doktorica
12:51 08.03.2016.

naravoučenije ništa od ovih iz BIH ne uzimati,oni su naučeni samo da im se daje...